MITROVIĆ I MILINKOVIĆ-SAVIĆ U PRVENSTVU SAUDIJSKE ARABIJE PREGAZILI RONALDA I NJEGOV TIM

ML

Posle vođstva Al Nasre, fudbaleri Al Hilala postigli čak četiri gola za ubedljivu pobedu
(ilustracija, fudbaleri Al Hilala proslavljaju pobedu u finalu kupa Saudijske Arabije)

Legendarni fudbalski napadač Kristijano (Cristiano) Ronaldo, u subotnjem finalu fudbalskog prvenstva Saudijske Arabije između njegovog kluba An-Nasra i Al-Hilala, bio je veoma nezadovoljan doprinosom svojih suigrača i to pokazivao gestom - kao da oni spavaju. Njegov tim je primio za 17 minuta čak četiri gola! Na kraju utakmice Ronaldo, koji za koji dan puni 40 godina, napustio je teren i nije ni preuzeo srebrnu medalju. 

Nasuprot tome, na utakmici su, kako javlja saudijska agencija (SPA), blistali i naši fudbalski gastarbajteri - nekadašnji half rimskog Lacija Sergej Milinković-Savić i golgeter srpske reprezentacije Aleksandar Mitrović. 

Upravo Ronaldo je i postigao prvi gol za svoj tim pred kraj prvog poluvremena i izgledalo je kao da će on i njegov ekipa postići lako još jednu pobedu. No, već ubrzo, na početku drugog poluvremena sve se preokrenulo. U 55-om minutu izjednačio je na 1:1 nekadašnji half rimskog Lacija Sergej Milinković-Savić i pokrenuo seriju golova. U 63-em i 69-om minutu poentirao je centarfor Aleksandar Mitrović, a konačni rezultat od 4:1 postavio je brazilski krilni igrač Malkom (Malcom).

Ova serija je toliko naljutila Ronalda da je saigračima prebacio da "spavaju tokom utakmice" i da treba da se ugledaju na protivnike. Njegovom lošem raspoloženju je verovatno doprinelo i ponašanje saudijskih navijača koji već niz godina navijaju skandidirajući "Mesi, Mesi" (argentinac Messi - sada igra za klub Inter Majami i za reprezentaciju Argentine).

 


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...